Pasūtījuma izsekošana


KĀ TAS DARBOJAS

Iepirkšanās tiešsaistē kļūst arvien labāka! INSPIO sniedz jums atbalstu visā pasūtījuma veikšanas laikā un informē jūs par tā pašreizējo statusu. Jūs vienmēr zināsiet, vai jūsu pasūtījums jau ir veikts un ir ceļā pie jums. To varat uzzināt jebkurā laikā mūsu tīmekļa vietnē — viss, kas jums nepieciešams, ir saite, kuru jūs atradīsiet e-pastā uzreiz pēc pasūtījuma izveides.



1. PASŪTĪJUMS APSTIPRINĀTS

Jūs e-pastā saņemsiet pasūtījuma apstiprinājumu ar visu informāciju un izsekošanas saiti. Mēs 15 sekunžu laikā pēc pasūtījuma izveides nosūtīsim arī apstiprinājuma īsziņu. Ja esat nolēmis apmaksāt pasūtījumu tiešsaistē ar karti un maksājums nav izdevies, jūs saņemsiet īsziņu ar saiti, lai 7 minūšu laikā atkārtotu maksājumu.

2. PASŪTĪJUMS IZGATAVOŠANAS PROCESĀ

Mēs izgatavojam tāfeles un nosūtām tās jau nākamajā dienā pēc pasūtījuma izveides. Uzlīmes drukājam nākamajā dienā pēc pasūtījuma izveides, taču uzlīmēm kādu laiku ir jānostāv (vairāk informācijas par uzlīmēm). Pēc tam uzlīmes izgriežam un nosūtām — parasti trešajā vai ceturtajā dienā.

3. PASŪTĪJUMA IEPAKOŠANA

Viss tiek izgatavots un droši iepakots. E-pastā saņemsiet informāciju, ka esam sagatavojuši jūsu pasūtījumu pārvadātājam.

4. PASŪTĪJUMS IR IZBRAUCIS NO INSPIO

Pārvadātājs ir saņēmis jūsu sūtījumu. Mēs nosūtām jums sūtījuma numuru, kas parādīsies pasūtījuma informācijā (saiti atradīsiet katrā mūsu nosūtītajā e-pasta ziņojumā), un jūs vienmēr varat izsekot savam sūtījumam pārvadātāja sistēmā.

5. PASŪTĪJUMS AR VIETĒJO KURJERU

Jūsu sūtījums ir gandrīz klāt! Jūsu pasūtījums ir nonācis vietējā pārvadātāja piegādes vietā un ir gatavs piegādei (parasti nākamajā darba dienā).

6. PASŪTĪJUMS IR GATAVS IZSNIEGŠANAI

Tuvākajā laikā sūtījums būs klāt! Pārvadātājs ir paņēmis jūsu sūtījumu, un tas tiks piegādāts šodien..

7. PASŪTĪJUMS PIEGĀDĀTS

Urā, mēs esam veiksmīgi piegādājuši jūsu pasūtījumu! :) Rēķins par sūtījumu tiks parādīts pasūtījuma informācijā.


Kāpēc gaidīt? Sāciet iepirkties jau šodien!


Personalizēta romantiska dāvana
Atkārtoti uzlīmējamas tekstila uzlīmes bērniem
Sienu attēli